2 noiembrie 2010 - Sedinta Boardului Executiv National

2 noiembrie 2010 - Sedinta Boardului Executiv National
02.11.2010

La cea de-a doua sedinta a Boardului Executiv National au fost prezentate succint realizarile cu privire la implementarea programului NCPP-Moldova, precum si planurile de viitor. 

Necatind la resursele financiare limitate aflate la dispozitie, NCPP deja a demonstrat, ca adoptind metodologia RECP companiile evaluate au reusit sa isi optimizeze unele operatiuni doar cu unele masuri relativ-directe si ne-costisitoare, avind rate mari de recuperare. Evaluarile la aceste intreprinderi sunt directionate in mare parte asupra eficientei consumului energiei electrice, si managementul apei/apei uzate. 

Programul NCPP-Moldova va trece la etapa sa completa de implementare, ce prevede consolidarea capacitatilor institutionale si profesionale, diseminarea RECP, managementul cunostintelor, demonstrari la intreprinderi (in deosebi la intreprinderile din sectorul alimentar, constructii si servicii municipale) [UNIDO_NCPP_Moldova_Concept]. 

In final, membrii NEB au fost recunoscatori pentru activitatile realizate de programul NCPP-Moldova si au oferit tot sprijinul necesar pentru Programul-Conceptual RECP-UNIDO pentru Moldova.